Sök
  • Skolsnack

Äntligen är det dags för SETT igen!Efter att restriktionerna har tagits bort kan vi återigen se fram emot att arrangera SETT på Kistamässan. Genom att delta på konferensen och besöka utställningen får du tre dagar fyllda med kompetensutveckling, inspiration, nätverkande och mycket mer.


Årets tema är: ”Att vara ledare och lärare i en digital undervisningsmiljö”. Att elevens lärande är fokus för undervisningen vet vi, men hur säkerställer vi det i olika typer av undervisningsmiljöer? Under pandemin fungerade skolan och den omställning som behövde göras för vissa, men inte för alla. Vikten av att möta vuxna och ha ett sammanhang blev extra tydligt. Det räcker inte med att kunna koppla upp sig för att bedriva undervisning, det behövs mer för att utmana, inspirera och locka till lärande. Detta och mycket mer är i fokus för konferensprogrammet på SETT.


Lyssna till över 100 föreläsningar och talare, träffa 150 företag, organisationer och kommuner i utställningen och besök aktivitetsytan SETTdate med praktiska workshops, minipresentationer och massa andra aktiviteter. Möt dina branschkollegor på plats och dela erfarenheter med personer från hela Sverige.

26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla